Wellness skanderborg thaimassage

wellness skanderborg thaimassage

Luksus wellness i Skanderborg - Massage, Thaimassage, Fodmassage og meget mere.‎Online booking · ‎Find Thaimassage Wellness i · ‎Prisliste · ‎Jiraphat. Skanderborg Wellness er ægte thai massage, en wellness oplevelse til krop og sjæl. Prøv vores oliemassage, der hovedsageligt bearbejder musklerne i dybden med olie. Luksus wellness i Skanderborg - Massage, Thaimassage, Fodmassage og meget mere.

Wellness skanderborg thaimassage - blev

Hoved, Nakke og skulder massage 30 min. Varmen fra stenene giver dyb afslapning og løsner hårde muskler, og de fleste oplever at slappe så meget af, at de næsten oplever en meditativ tilstand. Formålet med denne massage er at løsne spændinger med henblik på at øge velværen. Her fokuserer arkonagade p0rno sex på Hoved, Nakke og skulder således at spændinger løsnes. Øm nakke og krop? Skærmen vil tilpasse de valgte skærm størrelse. Bestil en tid ved at ringe wellness skanderborg thaimassage åbningstiden.

Videos

Dybdemassage klinik 'Something Personal' på Vesterbro/Frederiksberg - Intro video - dk

Wellness skanderborg thaimassage - byer

Nyd en afslappende massage for krop og sjæl. Glæd dig en måske overraskende oplevelse ved blot at bestille tid. Vi bruger varm Olie og massage briksen er op varmet. Oliemassage er et alternativ til den hårde thai massage, idet denne massageform er blid og afslappende hvilket fremmer blodcirkulationen. Oliemassagen, hvor massøren kommer rundt på hele kroppen, er den rene 'wellness', og er god mod trætte og spændte muskler. Luksus wellness i Skanderborg - Massage, Thaimassage, Fodmassage og meget mere. Jeg har studeret i Thailand og lærte her, at det vigtigste mål er, at skabe en afslappende atmosfære for alle mine klienter samtidigt med, at det faglige niveau for thai massage skal indfri selv de højeste forventninger. Uddannelse: Her følger en kronologisk liste over hvilke uddannelser og programmer jeg har fuldført. wellness skanderborg thaimassage

Comments (1)

  1. wellness skanderborg thaimassage says:

    It is a pity, that now I can not express - it is very occupied. But I will return - I will necessarily write that I think.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *